Privacy Policy
Digital Communication, Integrated Communication, Web development, Graphic production
21688
page-template-default,page,page-id-21688,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

PRIVATLIVSPOLITIK

Nedenst?ende oplysninger har til form?l at oplyse dig om entegrate creatives behandling af dine personoplysninger.

KONTAKTOPLYSNINGER FOR DEN DATAANSVARLIGE:

entegrate creative
nybrogade 22
1203 K?benhavn K
CVR: 3231 7642

info@entegrate.com

HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER ENTEGRATE CREATIVE?

entegrate creative indsamler visse almindelige personoplysninger om dig, begr?nset til navn, adresse og e-mail.

Der bliver ikke behandlet personf?lsomme oplysninger.

TIL HVILKET FORM?L BEHANDLER ENTEGRATE CREATIVE DINE PERSONOPLYSNINGER?

entegrate creative behandler dine personoplysninger, n?r du k?ber produkter hos os.

Herudover anvender vi dine personoplysninger til markedsf?ringsm?ssige aktiviteter, hvor du f?r den bedst mulige information om entegrate creative.

HVOR INDSAMLER ENTEGRATE CREATIVE DINE PERSONOPLYSNINGER FRA?

entegrate creative indsamler dine personoplysninger enten direkte fra dig selv eller ved k?b gennem vores hjemmeside.

P? HVILKET RETSGRUNDLAG BEHANDLES DINE PERSONOPLYSNINGER?

Dine personoplysninger, der indsamles til brug for markedsf?ringsm?ssige aktiviteter, sker p? grundlag af et samtykke fra dig, jf. markedsf?ringsloven ? 10.

Dine personoplysninger indsamlet til brug for salg af produkter som f?lge af, at behandlingen er n?dvendig af hensyn til opfyldelse af en kontraktretlig forpligtelse overfor dig, jf. ?persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra b).

De behandlede personoplysninger er n?dvendige for, at entegrate creative kan opfylde sine forpligtelser overfor dig, og s?fremt du ikke ?nsker at give dem, kan www.entegrate.com ikke yde de ?nskede services og k?b.

HVEM VIDEREGIVER ENTEGRATE CREATIVE PERSONOPLYSNINGER TIL?

entegrate creative videregiver ikke personoplysninger til andre dataansvarlige, medmindre du udtrykkeligt samtykker hertil.

entegrate creative benytter sig derudover af en r?kke tredjeparter, der opbevarer og behandler data p? vegne af entegrate creative. Disse databehandlere er uberettigede til at anvende dine personoplysninger til egne form?l. Vi anvender derudover alene databehandlere indenfor EU/E?S eller lande der yder et tilstr?kkeligt beskyttelsesniveau.

PERIODE FOR OPBEVARING

Personoplysninger opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og entegrate creative sletter dem, n?r de ikke l?ngere er n?dvendige til opfyldelse af det form?l, hvortil de er indsamlet.

SIKKERHED

entegrate creative har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine personoplysninger h?ndeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i ?vrigt behandles i strid med lovgivningen.

RET TIL INDSIGT OG BERIGTIGELSE

Hos entegrate creative har du altid ret til at f? indsigt i hvilke personoplysninger, der er registreret om dig. Du modtager personoplysningerne i et struktureret, almindeligt anvendt og l?sbart format.

Du har endvidere ret til at kr?ve berigtigelse, sletning eller blokering af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller p? lignende m?de behandlet i strid med lovgivningen.

Disse rettigheder har du efter persondataforordningen og henvendelse i forbindelse hermed kan sendes til entegrate creative via e-mail: info@entegrate.com

RET TIL AT G?RE INDSIGELSE

I tilf?lde af, at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsf?rings tiltag har du ret til at g?re indsigelse mod behandling, hvorefter entegrate creative ikke l?ngere vil behandle dine personoplysninger til markedsf?ringsm?ssige aktiviteter.

SAMTYKKE

I tilf?lde af, at entegrate creative behandler dine personoplysninger p? baggrund af et samtykke, kan du til enhver tid meddele os, at du ?nsker at tilbagetr?kke dit samtykke, hvorefter entegrate creative ikke l?ngere vil behandle dine personoplysninger.

KLAGE

?Klage vedr. behandling af personoplysninger skal ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 K?benhavn K, tlf.: 33193200, eller via e-mail:?dt@datatilsynet.dk. Anden generel vejledning og information kan findes p??www.datatilsynet.dk.